ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το rahona beach hotel , εκτός από διαμονή, προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες του να εκπληρώσουν τις γαστρονομικές τους ανάγκες στο εστιατόριο του, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο κύμα. Πρωινό Σερβίρεται μεταξύ 8.30-11.30 και δεν περιλαμβάνεται στη τιμή του δωματίου.

Κυρίως Γεύματα

Εκτός από σνακς και σάντουιτς τα οποία μπορείτε να απολαύσετε καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας στο εστιατόριο μας, ετοιμάζουμε και κυρίως πιάτα για το μεσημεριανό και βραδινό σας γεύμα. Οι πελάτες του ξενοδοχείου λοιπόν καθώς και οι επισκέπτες μας έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία κρύων και ζεστών πιάτων για κάθε γαστρονομική απαίτηση. Ικανοποιείστε τον ουρανίσκο σας με παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας και γευτείτε μια ποικιλία από ορεκτικά, σαλάτες, μαγειρευτά πιάτα, κρεατικά της ώρας και φυσικά φρέσκα ψάρια και υπέροχα θαλασσινά.

Ποτά – Αναψυκτικά

Διάφοροι χυμοί φρούτων και όλες οι γνωστές μάρκες αναψυκτικών βρίσκονται στη διάθεσή σας στο εστιατόριο. Μπορείτε να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα και να περάσετε ευχάριστες στιγμές πίνοντας το καφέ και το ποτό σας. Το εστιατόριο επίσης διαθέτει ποικιλία κρασιών (κόκκινα,λευκά, ροζέ ), ρετσίνα και φυσικά το πατροπαράδοτο ούζο καθώς και σπιτικό τσίπουρο.